EnFfrida.blogg.se

2012-06-28
19:46:49

Dop outfit?
Ni som kan något om kläder.. Passar detta för ett dop? 
 
 
 
Erics svar var inte så mkt till hjälp.. -.-

2012-06-28
07:42:47

En kaffe
Chockar kroppen med en kaffe såhär på morgintvisten.. 
 
Titta så fint och GOTT!
Men det som är underligt är nog hur jag lyckades få plats med muggen på bordet så att jag kunde ta en bild över huvud taget? :o 
hihi

2012-06-27
21:47:03

sova tajm
 
Dags att sova, gonatt hörrni! 

2012-06-27
15:32:41

the power!
Nekade just en pojke att köpa redbull.
Just loving the power to be a kassörska :D

2012-06-27
12:13:00

Skrutten
 
Här har ni Erics kisse Skrutten!
 
Eller ja, egentligen skulle han heta Gandalf men han ser som inte riktigt ut som en Gandalf, mer som en Skrutt, Skrutten. Ja de va väll så vi kom på namnet också. Han kanske får heta Gandalf sen när han är äldre. 
Vi skaffade honom för att våran förra kisse, Mao (eller Sotis som han heter nu) trivdes inte alls som innekatt och pinkade i tvättkorgar och hade sig. Vi gav helt enkelt bort honom till Sofia som bor i Storhult utanför Adak och där trivs han bara bra. 
Skrutten och Leo gick inte så bra ihop dom första dagarna men sen dess har dom vare bästisar! 
Han är en väldigt busig och kelsjuk kisse som bara ska mysa hela tiden. Han har världens skrik som han användes väldigt ofta och speciellt sådär kl 4 på morgonen när matte och husse sover... Han är i alla fall favvokatten på tomten och alla som träffar honom blir störtkära! 

2012-06-27
10:13:00

Leo
 
Här har ni min kisse Leo! 
 
Han skaffade jagi september 2010 när jag bodde i min andra lägenhet på bångvägen. Kändes så ensamt när man kom hem från skolan då Eric alltid jobbade och jag hade inget att göra. Va från början väldigt allergisk mot honom men efter någon månad med allergitabletter så vänjde jag mig och nu känner jag knappt av någon av djuren. 
Idag är han en gammgubbe på 2 år som mest går runt och steker. Han kan även sitta och prata med en i flera minuter. En mer obrydd katt finns nog inte heller, kan göra i stort sett vad jag vill med han och han bryr sig inte alls. Trodde aldrig att jag skulle bli en kattmänniska och de är jag inte heller men jag tycker i alla fall om kissarna VÄÄLDIGT mkt! 

2012-06-26
23:12:00

Kossan!
Haha, älskar kossan! :D
 

2012-06-26
19:59:49

Kyckling, sparris & nötter
 
GO MAT'N!

2012-06-26
19:37:54

Frida hjärta Eric
 
Jag kom i kontakt med Eric via, tro det eller ej, Kamrat.com.
 
Vi träffades för första gången på kulturnatta i Umeå 2008 då jag övertalat han att komma. Krull Jocke och Holm följde med honom som stöd. Känslorna fanns där redan då.
 
I slutet av juni blev vi tillsammans dock gjorde jag slut en kort tid efter då jag inte va säker på om det var ett förhållande jag behövde just då.
 
Tod inte lång tid tills jag gav med mig för känslorna jag hade för honom. Den 3 augusti 2008 blev vi tillsammans igen.
 
Gick gymnasiet i Umeå på den tiden så under första året träffades vi mest på helger och lov men efter sommaren 2009 ville jag inte vara kvar i Umeå pga vissa anledningar och jag började handels i Lycksele istället och fick nästan lov att flytta hit så som mitt extremt slappa schema såg ut. 
 
1 December 2010 förlovade vi oss och blev samtidigt sambos.
 
1 September 2011 flyttade vi ännu en gång till lägenheten vi bor i nu. En 3:a på Norrmalm där vi trivs super duper bra! 
 
 
 

2012-06-26
17:39:40

Viktminskning a lá Cambridge Kuren
 
Jag förstod nog inte hur stor jag egentligen var försen nu när man ser på bilder m.m. 
Varför jag bestämde mig på riktigt för att gå ner i vikt var nog för att jag var så pass deprimerad och det tärde på både mig själv och Eric och därmed blev förhållandet inte det bästa. Jag kunde inte heller ta en normal "egobild" på mig själv eftersom jag inte kände igen mig själv, tyckte att jag var smått äcklig. Dragen jag har annars i annsiktet fanns inte där och ja.. Tänk er själva när man inte känner igen sig själv..
 
Jag bestämde mig för att använda mig av Cambridge då jag hört mkt om det. Mest dåliga rykten om folk som bara gått upp lika mkt igen om inte mer. Men jag kände att jag kommer inte orka träna bort alla dessa kilon som jag behövde gå ner och jag ville få en kickstart så man känner att det händer något. Sagt och gjort. Efter tio veckor utan riktig mat hade jag gått ner 16kg, 20 cm i midjan och  16,5 cm runt låret. 
Jag kände mig fin igen, jag kände igen mig själv när jag stod där framför spegeln, jag blev helt enkelt lyckligare och eftersom jag var det så blev dom flesta i min omgivning det också. Sen alla vänner som kom fram och sa hur "stolta" dom var över mig gjorde att jag blev otroligt stolt över mig själv.
 
Det är ju nu den riktigt kampen startar när jag ska behålla vikten och försöka gå ner ännu mer i vikt. Enligt Cambridge plan ska man äta enligt talriksmodellen när man gått klart på dieten och då svägerskan börjat med Viktväktarna så bestämde jag mig för att haka på och köra på det jag också. Jag fortsatte gå ner 2-3 kg fram till skolavslutningen och då bestämde jag mig för att jag minsan ska få stoppa i mig vad jag vill under den veckan, sen kom min 20 års dag och den veckan blev det inte heller något poängräknande sen vart det midsommar och den veckan var inte bättre den heller. + 2,3 kg visade vågen efter dessa veckor (helt förstårligt) men nu ska jag skärpa mig och köra stenhårt på VV! Tur jag har så underbart folk runt omkring mig som stöttar <3
 
Mitt BMI låg på 33,0 alltså fetma om man ska gå efter det. Och jag kan LOVA att där kommer jag aldrig hamna igen. 
 
 

2012-06-26
13:53:26

Välkommen!!
 
 
Välkommen till min nya, igen, blogg! 
Här kommer jag uttrycka mig själv i både text och bild. Hade faktiskt tänkt att den här bloggen ska bli mer som en "vilken dagboksblogg som helst" så nära och kära vet vad jag håller på med om dagarna men självklart får annat folk också läsa om mitt såå intressanta liv :)
Läs med en gnutta socker och hoppas ni får en lite trevlig stund här på bloggen i alla fall!